Leave Your Message

Punëtoria e prodhimit të fabrikës

produkte të nxehta produkteve

01020304
PREZANTIMI

Rreth Kompanisë

RRETH KOMPANISË Ningbo Zhongli Bolts Manufacturing Co., Ltd. e themeluar në vitin 2003, është një prodhues profesionist i fiksuesve me qëndrueshmëri të lartë në specifika të ndryshme për modele të ndryshme, i cili mbulon një sipërfaqe prej rreth 10,000 metra katrorë, kapital i regjistruar prej 1500,000 RMB, me produktiviteti total vjetor prej 8000 ton në vit. Kompania ka ngritur disa degë shitjesh në provinca të ndryshme në Kinë.

Lexo më shumë
Rreth Nesh
01/01

Avantazhi YNË
avantazhin tonë

SHËRBIMI JONË

Shpresojmë të krijojmë marrëdhënie biznesi me të gjithë botën dhe biznesi ynë mund të sjellë përfitime reciproke për të dyja palët.

Inspektimi

Inspektimi

  • Matja dimensionale për bulonat gjashtëkëndore me forcë të lartë
  • Testimi i forcës për bulonat gjashtëkëndore me forcë të lartë
  • Testimi i fortësisë për bulonat gjashtëkëndor me forcë të lartë
Lexo më shumë

CERTIFIKATA JONË

Certifikimi EN 15048 CE, EN14399 Certifikimi CE, Certifikata ISO9001

CERTIFIKATA JONË
CERTIFIKATA JONË
CERTIFIKATA JONË
CERTIFIKATA JONË
CERTIFIKATA JONË
CERTIFIKATA JONË
CERTIFIKATA JONË
CERTIFIKATA JONË
CERTIFIKATA JONË
CERTIFIKATA JONË
CERTIFIKATA JONË
CERTIFIKATA JONË
CERTIFIKATA JONË
CERTIFIKATA JONË
CERTIFIKATA JONË
CERTIFIKATA JONË
CERTIFIKATA JONË
CERTIFIKATA JONË
CERTIFIKATA JONË
CERTIFIKATA JONË
CERTIFIKATA JONË
CERTIFIKATA JONË
0102030405060708091011121314151617181920njezet e njenjëzet e dy

Vlerësimi i Klientit

Kuptoni informacionin e dorës së parë