Leave Your Message

Bengkel Produksi Pabrik

produk panas produk

01020304
PAMBUKA

Babagan Perusahaan

ABOUT COMPANY Ningbo Zhongli Bolts Manufacturing Co., Ltd. didegaké ing 2003, iku Produsèn profesional saka dhuwur-kekuatan fasteners ing specifications beda kanggo macem-macem model, kang isine area watara 10.000 meter persegi, ibukutha kadhaptar saka 1500.000 RMB, karo total produktivitas taunan 8.000 ton saben taun. Perusahaan wis nyiyapake sawetara cabang dodolan ing macem-macem provinsi ing China.

Waca liyane
Babagan awake dhewe
01/01

Kaluwihan KITA
kauntungan kita

LAYANAN KAMI

Kita ngarep-arep bisa nggawe hubungan bisnis karo kabeh ndonya, lan bisnis kita bisa nggawa keuntungan bebarengan kanggo loro pihak.

Inspeksi

Inspeksi

  • Pangukuran dimensi kanggo High Strength Hex Bolts
  • Testing kekuatan kanggo High Strength Hex Bolts
  • Testing atose kanggo High Strength Hex Bolts
Waca liyane

SERTIFIKAT KITA

Sertifikasi EN 15048 CE, Sertifikasi CE EN14399, Sertifikat ISO9001

SERTIFIKAT KITA
SERTIFIKAT KITA
SERTIFIKAT KITA
SERTIFIKAT KITA
SERTIFIKAT KITA
SERTIFIKAT KITA
SERTIFIKAT KITA
SERTIFIKAT KITA
SERTIFIKAT KITA
SERTIFIKAT KITA
SERTIFIKAT KITA
SERTIFIKAT KITA
SERTIFIKAT KITA
SERTIFIKAT KITA
SERTIFIKAT KITA
SERTIFIKAT KITA
SERTIFIKAT KITA
SERTIFIKAT KITA
SERTIFIKAT KITA
SERTIFIKAT KITA
SERTIFIKAT KITA
SERTIFIKAT KITA
0102030405060708091011121314151617181920rong puluh sijirong puluh loro

Evaluasi Pelanggan

Njupuk informasi tangan pisanan